Kuukauden väline

Kärsitkö ideoiden puutteesta? Onko lattiaan kulunut reikä pallon ainaisesta paikallaan pomputtelusta? Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys kokoaa jäsenistöltään ideapankkia kuukausittain vaihtuvan “kuukauden välineen” käyttötavoista. Laita ideasi jakoon ja poimi muiden ideat omaan käyttöösi aivan vapaasti!

Käy tutustumassa kuukauden väline -keskusteluun myös Facebook-sivuillamme!

 

Esittelyssä nyt:

Peili

Kuukauden väline

"Peili on hyvä väline vieraiden kielten tunneilla, ääntämisen apuväline. Sillä voi tarkistaa suun oikean ääntöasennon. Kaikki eivät opi ääntämistä kuulonvaraisesti, tarvitaan visuaalinen tuki."

"vähän isompien kanssa olen käyttänyt peiliä tunnekuvien harjoitteluun, kuva on laitettu peiliin ja sitten on katsottu miltä oma tai toisen naamataulu näyttää kyseisen tunteen ilamaisun aikana. Tunnekuvia on monesti ihan liikaa "kansioissa" olen käyttänyt ja käytän vain muutamia perustunne kuvia, tulkinnan opettelu on pitkäjänteistä työtä mutta hauskaa on ollut."

"Taskupeili silmien alle niin, että näkee katon, lattiana. Sitten kävelemään "katossa" samalla varoen, ettei kompastu/törmäile oikeassa lattiassa oleviin esteisiin. Huisin hauskaa ja jännää!"

"Aurinkoisella ilmalla voi taskupeilillä heijastaa valon seinälle, lattialle, kattoon. Valojen leikkiä, kun kaverillakin on peili."

"Teen töitä paljon vauvojen kanssa. Peilin edessä voi aavistella oletko siellä sinä vai "kaveri" ja tehdä samalla esim. venytyksiä. Peili TUNTUU kylmältä, luikkaalta.... esim. käteen, jalkapohjaan ja sitä voi jopa nuolaista:) Peiliin tarttuu siirtokuvat hyvin, joita voi vain irrotella tai muodostaa niistä tarinoita tai laittaa vaikka koon/värin yms. mukaan järjestykseen."