Koulutus

Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys järjestää vuosittain useita mielenkiintoisia ja ajankohtaisia koulutuksia jäsenilleen. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomea.

Yhdistykseen kuulumattomat maksavat koulutusmaksun lisäksi yhdistyksen jäsenmaksun, minkä jälkeen he ovat oikeutettuja osallistumaan liittymisvuoden koulutuksiin jäsenhinnoilla. Jäsenmaksu maksetaan ennen koulutusta tai koulutusmaksun yhteydessä. Koulutusmaksu tulee olla maksettuna ennen koulutukseen osallistumista.

Koulutuksiin liittyvissä asioissa saat apua koulutustoimikunnalta. Koulutustoiveita voi esittää koulutusvastaaville.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutukseen osallistuminen tulee perua kirjallisesti neljä viikkoa ennen kouluksen alkua. Perustellusta syystä osallistumisen voi siirtää toiselle yhdistyksen jäsenelle kirjallisella ilmoituksella, mikäli koulutukseen ei ole henkilöitä varasijalla. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista saada 80% koulutusmaksusta takaisin. Koulutuksen peruuntuessa järjestäjän taholta maksu palautetaan.

Lasku koulutuksesta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin. Yhdistys ei lähetä verkkolaskuja. Uudelleen kirjoitetusta laskusta perimme 20 euron maksun. Koulutusmaksu ja jäsenmaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

 

 

Kiinnostaisiko ilmainen koulutus?

Järjestä koulutus itseäsi kiinnostavasta aiheesta, joka voisi kiinnostaa laajempaakin joukkoa. Järjestäjänä nautit koulutuksesta veloituksetta ja ansaitset järjestäjän palkkion!

Ota yhteyttä koulutustoimikuntaan koulutus(at)laneku.fi.

 

Ohjeet ja lomakkeet

Lataa tästä ohjeet koulutuksen järjestämiseksi
Lataa tästä budjettilomake
Lataa tästä kululasku
Lataa tästä palautelomake